Гончаренко націлився на мажоритарний округ на Одещині – ЧЕСНО

Понеділок, 13 травня 2019, 14:56

Громадський рух ЧЕСНО зафіксував активність заступника фракції БПП Олексія Гончаренка на Одещині. За даними активістів, депутат працює на округ  №137. Про це також повідомляють одеські ЗМІ та Центр протидії корупції.

ЧЕСНО повідомляє, що нардеп піариться на своїй сторінці на Facebook за рахунок державних субвенцій, крім того – роздає виборцям подарунки.

 

"Приблизно 19 млн грн субвенцій "соцеконому" в межах округу витратили на ремонт доріг, трохи більш ніж 10 млн – на центральну районну лікарню в місті Балта, про яку Гончаренко теж неодноразово згадував на своїй сторінці. На спорудження дитячого майданчика в селі Борщі виділили 209 тис. грн. Нардеп не забув написати в соцмережі й про цю подію", – йдеться в повідомленні Руху ЧЕСНО.

Також Гончаренко звітує на сторінці про екскурсії дітей до дельфінарію та роздає іменні подарунки. У вітальний пакет від Олексія Гончаренка входить  чашка, пляшка алкогольного напою, солодощі, свічка та фото самого Гончаренка, повідомляє Центр протидії корупції.

Про джерела фінансування таких подарунків Гончаренко не згадує. Каже, мовляв, вітати обраних людей із днем народження – його особиста ініціатива.

Сторінка нардепа у Facebook містить оплачену рекламу, орієнтовану на виборців з Одеської області.

 

"Загалом було 14 рекламних постів, і на кожен з них витратили до 100 доларів. Отже, загальні видатки становили до 1400 дол. США, або до 37 тис. грн.", – повідомляє ЧЕСНО.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко потрапив до парламенту за списком партії "Блок Петра Порошенка" і зараз очолює найбільшу фракцію у Верховній Раді.