Довірені особи Тимошенко на Київщині: депутати, адвокати, безробітні

Понеділок, 11 березня 2019, 19:41

Кандидатка на посаду Президента від ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко має довірених осіб у всіх дев'яти виборчих округах у Київській області. Про це повідомляє Рух ЧЕСНО.

Двоє з дев’яти представників Тимошенко у столичному регіоні – чинні депутати Київської облради від "Батьківщини". Це Микола Швидкий (округ №91) та Олександр Нігруца (округ №95).

Ще дві довірені особи лідерки "Батьківщини" є адвокатами. Так, в окрузі №90 кандидатка довірилася Михайлу Коротюку. За даними ЗМІ, він був представником екс-нардепа від "Батьківщини", забудовника Олександра Дубового, якого активісти звинувачували в погрозах та підпалі майна. А в окрузі №98 представником Тимошенко є керуючий партнер адвокатського об'єднання "Лучковський і партнери" Валентин Лучковський.

Інтереси Тимошенко в окрузі №93 представляє депутат Миронівської міськради від "Батьківщини" Олексій Муравський, а в окрузі №96 – депутат Вишгородської міськради від партії "Воля" Артем Тютюнник.

В окрузі №94 довіреною особою лідерки "Батьківщини" став директор Обухівського медичного коледжу Петро Коробенко. Також серед представників Тимошенко на Київщині є дві безробітні особи – Маріанна Овдієнко (округ №92) та Лідія Резнік (округ №97). Остання є дружиною заступника міського голови Броварів Олександра Резніка.

Нагадаємо, Рух ЧЕСНО проаналізував довірених осіб у Києві Петра Порошенка, Володимира Зеленського та Юлії Тимошенко, а також оприлюднив інформацію про те, з ким на Київщині домовилися в обласному осередку "БПП" на парламентських перегонах і хто планує йти в нардепи в Києві.

Окрім того, Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.